Naša omiljena platforma za gledanje serija i filmova davno je došla i kod nas. Kao dugogodišnji korisnici želimo da podelimo sa vama par naših omiljenih sitcom serija u kojima možete uživati na Netflixu.

Modern Family

Ova humoristično-realistična serija, koja predstavlja živote jedne nestandardne porodice osvojiće vaša srca u samoj pilot epizodi. 11 uzbudljivih sezona pomoći će vam da pobegnete od realnosti svoje porodice povežete se sa ovom čudnom porodicom i njihovim životima.

Modern Family plakat, 11 sezona

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory plakat, sezona 8

The Big Bang Theory, ili bolje poznata kod nas kao Štreberi, serija je koja prati živote dvojice naučnika i njihove komšinice neostvarene glumice, sa svojom još čudnijom pratnjom štrebera. Pogledajte kako se likovi razvijaju i pomeraju granice u svojim životnim poljima i povežite se sa Šeldonom, Lenardom i Peni na njihovom putu ka pronalasku.

Friends

Ova prava američka sapunica sigurno je poznata svima nama, ali ukoliko još uvek niste pogledali ovaj omaž 90ima sada je pravo vreme za to. Uz 10 sezona ove serije imaćete priliku da se odlučite da li su Ros i Rejčel bili na pauzi ili ne, kao i da naučite da Džoi ne dali hranu. Svoju decu uspavljivaćete uz originalnu pesmu “Smelly Cat” i najbolji Čendlerove fore.

Prijatelji

Ova lista dobrih američkih sapunica je naša omiljena lista do sada. Nadamo se da ćete i Vi uživati u smešnim doživljajima naših omiljenih likova i njihovih pehova na online kladionici i tokom iznajmljivanja auta za dugačka putovanja.